Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Мука - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Сіль — дрібка

Вода

Солонина або

Масло (смалець) - 1 ст. ложка

Зелень петрушки або іншої ярини

ДЛЯ НАЧИНКИ:

М’ясо

Риба

Гриби

Рис

Паштет

Дріб (свійська птиця)

Мозок

Нирки

Цибуля

Сметана

Сир (творог)

Яйця

Капуста

Рис

Directions

1З муки, яєць і солі замісити тісто, поступово доливаючи воду добре вимішати, щоб не було грудок. Тісто мусить бути рідке, щоб добре розливалося.

2Перед виливанням тіста гарячу сковороду змастити солониною або полити маслом (смальцем). Зарум’янені з обох боків налисники скласти один на другий або скрутити у трубочку і підсмажити на маслі.

3Можна також вмочати в розбите яйце та обкачати в тертій булці, потім підсмажити.

4Готові налисники прикрасити зеленою петрушкою або іншою яриною.

НАЧИНКА

1Начинка може бути з м’яса, риби, грибів, рису, паштету, дробу, мозку, нирок та ін.

2Дуже смачна начинка з телячої печінки, підсмаженої, протертої і перемішаної з підсмаженою цибулею і сметаною.

3Начинка може бути з свіжого сиру зі сметаною і яйцем,

4зі свіжої капусти з дрібно посіченими крутими яйцями,

5із рисом з яйцями,

6із сушених варених грибів, посічених і перемішаних з цибулею або

7з печерицями, тушкованими в сметані.

00:00