Насіння пряне перекуски з собою 17 Серпня, 2018 Юлия Высоцкая. Ссобойки. Готовим дома, берем с собой Yields: 12 порцій Ingredients Насіння гарбуза - 75 г Насіння соняшнику - 75 г Соєвий соус зі зниженим вмістом солі - 1 ч. ложка Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки Directions 1Духовку попередньо розігріти до 190°C. 2Змішати всі інгредієнти та викласти на деко. 3Прогрівати в розігрітій духовці 10 хвилин, доки насіння не підсохне. Остудити. 4Зберігати в герметичному контейнері в холодильнику або морозилці.1 порція насіння зі склянкою води допоможе вгамувати голод. Строго дозувати кожну порцію, щоб не захоплюватися. 00:00