Насіння пряне
Насіння пряне

Насіння пряне

    

17 Серпня, 2018

Юлия Высоцкая. Ссобойки. Готовим дома, берем с собой

  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Насіння гарбуза - 75 г

Насіння соняшнику - 75 г

Соєвий соус зі зниженим вмістом солі - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Directions

1Духовку попередньо розігріти до 190°C.

2Змішати всі інгредієнти та викласти на деко.

3Прогрівати в розігрітій духовці 10 хвилин, доки насіння не підсохне. Остудити.

4Зберігати в герметичному контейнері в холодильнику або морозилці.

1 порція насіння зі склянкою води допоможе вгамувати голод. Строго дозувати кожну порцію, щоб не захоплюватися.

00:00