100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 15 mins
Cook: 25 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Цвітна капуста - 1,5 склянки суцвіть
Брокколі - 1,5 склянки суцвіть
Морква молода із зеленню, нарізана навпіл вздовж - 1 склянка
Лимон - 4 скибочки
Приправа лимонно-перцева - 0,5 ч. ложки
Сіль - 0,25 ч. ложки
Вода - 1 ст. ложка
Directions
1Скласти навпіл шматок важкої фольги розміром 92х46 см, щоб вийшов квадрат зі стороною 46 см. Покласти у центр фольги цвітну капусту, брокколі, моркву та скибочки лимона. Посипати лимонно-перцевою приправою та сіллю, скропити водою. Скласти два протилежні краї фольги; закріпити подвійне дно. Скласти два інші краї, щоб вкласти овочі, залишаючи місце для пари.
2Смажити пакет з овочами без кришки на середньому вогні 25‑30 хвилин або доки овочі не стануть м'якими, час від часу перевертаючи пакети.
ЯК ЗАПАКОВУВАТИ ОВОЧІ У ФОЛЬГУ
1Розкласти шматок фольги розміром 92х46 см на робочій поверхні та згорнути навпіл. Розкласти овочі у центрі фольги, залишаючи достатньо місця навколо країв, щоб згорнути алюміній.
2Спочатку скласти протилежні сторони, щоб вони щільно зійшлися на середині овочів. Трохи згорнути краї кілька разів, щоб зробити щільний шов.
3Потім згорнути кінці пакету, щільно скатуючи фольгу. Пакет можна негайно кинути на гриль або покласти в холодильник до використання.