Окрошка

    

23 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Квас - 1-1,5 л

Картопля - 500 г

Ковбаса - 300 г

Яйця - 3 шт.

Редис - 200 г

Огірки - 300 г

Зелень

Сметана

Перець

Сіль

Directions

1Картоплю відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати кубиками.

2Нарізати ковбасу, огірки і яйця кубиками, редис - тонко, зелень - дрібно.

3Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити.

4Викласти в тарілки, залити квасом, посипати зеленню.

5Подавати зі сметаною. Можна при подачі покласти в тарілки ложечку хрону.

Замість квасу можна додавати кефір.

00:00