Окрошка перші страви російська кухня 23 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 10 порцій Ingredients Квас - 1-1,5 л Картопля - 500 г Ковбаса - 300 г Яйця - 3 шт. Редис - 200 г Огірки - 300 г Зелень Сметана Перець Сіль Directions 1Картоплю відварити до готовності, остудити, почистити, нарізати кубиками. 2Нарізати ковбасу, огірки і яйця кубиками, редис - тонко, зелень - дрібно. 3Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити. 4Викласти в тарілки, залити квасом, посипати зеленню. 5Подавати зі сметаною. Можна при подачі покласти в тарілки ложечку хрону.Замість квасу можна додавати кефір. 00:00