оладки
оладки

Оладки з перловою січкою

  

1 Грудня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Масло вершкове - 50 г

Сіль - 1 ч. ложка

Яйця - 5 шт.

Цукор - 50 г

Молоко - 0,5 л

Дріжджі

ФАРШ:

Перлова крупа-січка

Сметана

Directions

ФАРШ:

1перлову крупу-січку замочити в сметані і залишити в теплому місці на 10-12 годин.

ОЛАДКИ:

1У теплому молоці розвести дріжджі і всипати борошно, весь час добре розмішуючи тісто. Опару поставити в тепло і, коли вона підійде, додати яйця, розтерті з цукром, олією і сіллю. Дати тісту піднятися ще раз. Тісто має бути не дуже густим.

2Столовою ложкою розлити тісто на сковороду у вигляді круглих оладок, в середину класти фарш з перлової січки і випікати на сковороді.

3Спечені оладки їсти з розтопленим вершковим маслом.

00:00