1Перед нагріванням духовки до 400°F (200°C) поєднати у мисці очищену та натерту солодку картоплю, дрібно нарізану зелену цибулю, тонко терту лимонну цедру та пластівці червоного перцю, приправити сіллю та перцем. Змішати зі злегка збитими яйцями, рисовим борошном, лляним насінням. Сформувати суміш у 2 кульки, потім вирівняти її у форму оладків.
2Змастити деко оливковою олією, потім покласти на нього оладки. Випікати 10‑15 хвилин, а потім перевернути та випікати з іншого боку ще 10 хвилин, або доки вони не стануть золотисто-коричневими з обох боків.
3ЗАПРАВКА: Змішати в мисці оливкову олією, біле вином та діжонську гірчицю, приправити сіллю та перцем. Відкласти.
4Змішати у мисці нарізану червону цибулю, рисовий оцет та цибулю-трибульку.
5Розмістити оладки у чаші, потім додати суміш із червоної цибулі, проростків квасолі та водяного кресу. Скропити із заправкою і розсипати листя базиліка (за бажання).