оладки курячі
оладки курячі

Оладки з субпродуктів птиці

  ,

7 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Печінка птиці - 500 г

Серце птиці - 250 г

Хліб - 100 г

Яйця - 1 шт.

Сіль

Часник

Масло вершкове - 50 г

Directions

1Підготовлені печінку і серце пропустити через м'ясорубку, додати замочений у воді черствий хліб і все ретельно перемішати. Додати сіль і тертий часник. Збити в пишну масу. Ввести збитий яєчний білок і обережно перемішати.

2Масу ложкою викласти на добре розігріту з жиром сковороду і обсмажити з обох сторін.

3Подавати з картопляним пюре або смаженою картоплею.

00:00