деруни
деруни

Оладки картопляні, фаршировані грибами

    

15 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Картопля - 12 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Сметана або масло - 4 ст. ложки

Бульйон грибний - 1/2 склянки

Сіль

ФАРШ:

Гриби сушені - 30 г

Шпик - 80 г

Цибуля - 2 шт.

Directions

ФАРШ:

1Сушені гриби ретельно промити і замочити у воді на 2 години, а потім зварити. Відварені гриби дрібно порубати.

2Сало (шпик) нарізати дрібними кубиками, підсмажити гриби, додати пасеровану цибулю, м'ясний або грибний бульйон, щоб фарш був більш соковитим.

ОЛАДКИ:

1Картоплю очистити, промити, натерти на дрібній тертці, додати борошно, сіль і все перемішати.

2На сковороду з розігрітим жиром викласти ложкою у вигляді коржів картопляну масу, зверху фарш, а потім картоплю. Оладки обсмажити з обох сторін, перекласти в горщик, залити сметаною і довести до готовності в духовці.

00:00