Katie Farrell. Dashing Dish - 100 Simple and Delicious Recipes for Clean Eating
Cook: 15 mins
Yields: 2 порції
Ingredients
Банани стиглі - 1 шт. середній
Яйця - 4 великі білки
Молоко мигдальне несолодке або звичайне знежирене - 2 ст. ложки
Масло арахісове - 1 ст. ложка
Екстракт масляний або ванільний - 0,5 ч. ложки
Вівсяні пластівці - 0,5 склянки
Протеїновий порошок - 0,25 склянки
Какао-порошок несолодкий - 2 ч. ложки
Підсолоджувач, який вимірюється, як цукор - 2 ст. ложки
Розпушувач - 1 ч. ложка
Сіль - 1/8 ч. ложки
Шоколад - 1 ст. ложка міні чіпсів (крихти)
Directions
1Нагріти на середньому вогні антипригарну сковородку для млинців або велику антипригарну сковородку, змащену кулінарним спреєм.
2У невеликій мисці розім'яти банан і додати яєчні білки, молоко, арахісове масло та масляний екстракт та перемішати.
3У середній мисці поєднати вівсянку, протеїновий порошок, какао-порошок, підсолоджувач, розпушувач і сіль. Додати бананову суміш та перемішувати, доки тісто не буде гладким і однорідним.
4Налити 0,25 склянки тіста для кожної оладки на розігріту сковороду. Посипати кожну невеликою кількістю шоколадних чіпсів, перш ніж перевертати. Коли оладки почнуть пузиритися, перевернути і смажити, доки другий бік не набуде золотисто-коричневого кольору.