Оладки сирні (творожні) з добавками млинці, оладки, сирники лікувальне харчування 6 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сир (творог) - 250 г Буряк - 1 шт. Яблука - 1 шт. Борошно - 0,5 склянки Молоко - 0,5 склянки Яйця - 1 шт. Цукор - 1 ч. ложка Масло вершкове Directions 1Яблука очистити, натерти на тертці. 2Буряк зварити до готовності, охолодити, очистити від шкірки та протерти через сито. 3Викласти в миску яблука, протертий буряк, сир, додати молоко, яйця, цукор і все добре перемішати. 4Сковороду розігріти та смажити оладки на вершковому маслі.Дієта при уратних каменях 00:00