Оладки сирні (творожні) з добавками

    

6 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 250 г

Буряк - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Борошно - 0,5 склянки

Молоко - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове

Directions

1Яблука очистити, натерти на тертці.

2Буряк зварити до готовності, охолодити, очистити від шкірки та протерти через сито.

3Викласти в миску яблука, протертий буряк, сир, додати молоко, яйця, цукор і все добре перемішати.

4Сковороду розігріти та смажити оладки на вершковому маслі.

Дієта при уратних каменях

00:00