оладки
оладки

Оладки «Сніжинка»

  

29 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 400 г

Молоко - 0,5 л

Масло вершкове - 70 г

Яйця - 3 шт.

Дріжджі - 20 г

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Сметана - 300 г

Цукрова пудра - 200 г

Directions

1За 4-5 годин до випічки приготувати здобне тісто на опарі: в 2/3 молока додати 2/3 борошна і розведені в теплому молоці дріжджі. Після появи великих бульбашок і утворення лунки (значить опара готова) додати решту борошна і молоко, замісити тісто, поступово додаючи яйця, цукор пісок, топлене вершкове масло.

2Коли тісто знову підійде, випікати з нього оладки звичайним способом, розливаючи тісто чайною ложкою. З гострого кінця ложки оладки виходять круглими, збоку продовгуватими.

3Оладки остудити.

00:00