Оладки сочевичні

    ,

25 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена
250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сочевиця - 100-200 г

Сир (творог) - 100 г

Яйця - 1 білок

Олія - 2 ст. ложки

Кріп - 3 гілочки

Сіль

Directions

1Сочевицю промити, замочити у воді на 2 години.

2Потім зварити до повного розм'якшення, розім'яти в пюре, посолити.

3До сочевиці додати сир (творог), ввести збитий білок, перемішати.

4Оладкову масу викласти ложкою на розігріту сковорідку з антипригарним покриттям або на сковорідку з розігрітою олією, обсмажити з двох боків.

5При подачі посипати нарізаною зеленню.

Дієта безглютенова

00:00