Оладки фруктові від Наді Ручки (група «Блестящие») млинці, оладки, сирники 17 Лютого, 2018 Яблоки и груши. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Яблука - 1 шт. Груші - 1 шт. Персики - 1 шт. Ківі - 1 шт. Банани - 1 шт. Вишня - 1 жменя Борошно - 4 ст. ложки Цукор - 2 ст. ложки Сіль Яйця - 2 шт. Дріжджі - 1 ч. ложка Коньяк або бренді - 1 ст. ложка Вершкове масло або олія Directions 1Яблуко та грушу очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати невеликими шматочками. 2У персика видалити кісточку, м'якоть подрібнити. 3Ківі та банан очистити від шкірки і нарізати кружальцями. У вишні видалити кісточки. 4Борошно змішати з цукром, додати молоко, яйця, дріжджі, коньяк і дрібку солі. Тісто добре перемішати. 5Покласти в тісто шматочки фруктів і ягоди, ще раз перемішати. 6Фруктове тісто невеликими порціями викладати на сковороду, змащену маслом / олією, і смажити на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки. 7Готові оладки посипати цукровою пудрою. 00:00