Оладки фруктові від Наді Ручки (група «Блестящие»)

  

17 Лютого, 2018

Яблоки и груши. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Яблука - 1 шт.

Груші - 1 шт.

Персики - 1 шт.

Ківі - 1 шт.

Банани - 1 шт.

Вишня - 1 жменя

Борошно - 4 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль

Яйця - 2 шт.

Дріжджі - 1 ч. ложка

Коньяк або бренді - 1 ст. ложка

Вершкове масло або олія

Directions

1Яблуко та грушу очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати невеликими шматочками.

2У персика видалити кісточку, м'якоть подрібнити.

3Ківі та банан очистити від шкірки і нарізати кружальцями. У вишні видалити кісточки.

4Борошно змішати з цукром, додати молоко, яйця, дріжджі, коньяк і дрібку солі. Тісто добре перемішати.

5Покласти в тісто шматочки фруктів і ягоди, ще раз перемішати.

6Фруктове тісто невеликими порціями викладати на сковороду, змащену маслом / олією, і смажити на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

7Готові оладки посипати цукровою пудрою.

00:00