100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яйця - 4 шт.
Молоко - 100 мл
Помідори - 2 шт.
Перець болгарський солодкий - 1 шт.
Квасоля стручкова - 150 г
Олія - 3 ст. ложки
Зелень кропу та петрушки
Сіль
Directions
1Стручкову квасолю промити, видалити хвостики та розрізати навпіл. Відварити її у злегка підсоленій киплячій воді до готовності (10-15 хвилин після закипання).
2Помідори помити, обдати окропом і зняти шкірку, нарізати невеликими шматочками. У перцю видалити серцевину, нарізати тонкими довгими смужками.
3У глибоку миску розбити яйця, додати молоко, трохи збити, додати дрібно рубану зелень, щіпку солі. Додати в яєчну суміш помідори та квасолю.
4На розігріту сковороду вилити олію, злегка обсмажити перець. На сковороду до перцю вилити збиті яйця з квасолею та помідорами, накрити кришкою. Готувати 7-10 хвилин на повільному вогні.