омлет
омлет

Омлет з м’ясним бульйоном

    

18 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Ковбаса - 50 г

Шинка - 40 г

Сосиски - 40 г

М'ясо або фарш - 35 г

Масло вершкове - 15 г

Сухарі подрібнені - 2 ст. ложки

Молоко - 20 мл

Зелень

Directions

1Сухарі залити молоком.

2М'ясо відварити. Ковбасу, м'ясо з бульйону, сосиски і шинку дрібно нарізати.

3Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з маслом, додати нарізані м'ясні продукти і сухарі. Влити збиті білки і перемішати.

4Суміш вилити в форму і запікати в аерогрилі при температурі 250°С. Охолодити.

5Нарізати порційними шматочками і викласти в м'ясний бульйон. Посипати зеленню.

00:00