Омлет з пюре з печінки страви з м'яса, страви з яєць лікувальне харчування 30 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Печінка - 100 г Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 1 ч. ложка Булка - 50 г Сіль Directions 1Печінку вимочити, промити в проточній воді, очистити від плівок, вирізати канальці, нарізати дрібними кубиками, посолити та посипати борошном. 2На сковороді розпустити масло, дати йому закипіти та швидко підсмажити печінку. 3Коли трохи охолоне, пропустити через м'ясорубку і додати м'якуш булки, вимоченої в воді. Пюре має бути густоти сметани. 4Приготувати омлет. 5На середину омлету викласти печінкове пюре, скласти омлет навпіл і викласти на тарілку.Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях 00:00