1Покласти листи шпинату в миску та накрити його харчовою плівкою. Поставити у мікрохвильовку на 1 хвилину або доки шпинат не зів'яне. Або можна пропарювати його над киплячою водою 1 хвилину.
2Розігріти оливку олію на сковорідці на середньо-високій температурі, потім додати дрібно нарізані зелену цибулю та червоний перець чилі та готувати 1 хвилину.
3Додати дрібно нарізаний часник, приправити сіллю та перцем і готувати ще 1 хвилину.
4Помідори розрізати навпіл, насіння вилучити, м'якоть нарізати. Додати до сковородки дрібно нарізаний червоний перець Романо та нарізану м'якоть помідорів і перемішувати 2 хвилини, потім зменшити вогонь до середньо-низького.
5Додати до сковородки трохи збиті яйця, помішуючи, щоб все об'єднати. Готувати ще кілька хвилин, доки яйця не почнуть перетворюватися на омлет.
6Покласти омлет у чашу, потім додати шпинат і посипати листям кінзи.