Шинка (ковбаса, сосиски, бекон, відварна курка) - 100 г
Сир - 50 г
Масло вершкове - 50 г
Вершки - 50 мл
Мускатний горіх
Зелень
Перець чорний
Сіль
Directions
1Шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
2Додати нарізаний порей (білу частину стебла) і смажити, поки порей не стане м'яким.
3Збити яйця з вершками, додати нарубану зелень, натертий сир і всі спеції, перемішати.
4Залити яєчною сумішшю шинку з цибулею і поставити на 10‑15 хвилин в духовку, розігріту до 180°С. Перевірити, щоб омлет досить пропікся (ложкою, виделкою, зубочисткою).
5Винути готовий омлет з духовки, дати йому кілька хвилин охолонути, щоб зручніше було різати на порції, і можна подавати до столу.