омлет
омлет

Омлет із салатом

  , ,   

17 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Помідори - 4 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Авокадо - 2 шт.

Перець гострий маринований - 2 шт.

Квасоля червона консервована - 200 г

Салат - 0,5 качана

Олія оливкова

Омлети - 4 шт. недопечені

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова

Лайм - сік

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Помідори нарізати дрібними кубиками. Солодкий перець порубати. Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, очистити, нарізати шматками плодову м'якоть. Маринований перець нарізати скибочками. Вимити в ситі квасолю та дати воді стекти. Салат нарізати невеликими шматочками, вимити й відкинути на друшляк.

2ЗАПРАВКА: Перемішати оливкову олію, сік лайму, сіль і мелений перець.

3Полити заправкою продукти для салату та поставити в холодильник на 60 хвилин.

4Трохи запекти омлети і, склавши навпіл, наповнити їх салатом.

00:00