Оселедець гарячий з грінками бутерброди, закуски, страви з риби висококалорійне, духовка 31 Березня, 2018 Бутерброды (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 6 порцій Ingredients Батон - 1 шт. Оселедець слабосолоний - 3 філе Масло вершкове - 2 ст. ложки Гірчиця - 1 ст. ложка Яйця - 4 варені жовтки Олія - 2 ст. ложки Directions 1Філе оселедця нарізати скибочками. 2Жовтки розтерти з гірчицею, поступово додаючи олію. 3Нарізати батон скибочками та обсмажити на вершковому маслі. 4Змастити скибочки хліба сумішшю з гірчиці та жовтків. 5Викласти на хліб скибочки оселедця і запікати в духовці 5 хвилин. 6Подавати гарячими. 00:00