Оселедець з чорною смородиною закуски, страви з риби лікувальне харчування 8 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Оселедець малосольний - 250 г Сметана (крем-фреш) - 150-200 г Цибуля зелена - 2 пера Цибуля червона - 0,25 шт. Кріп - 1 пучок Мед рідкий - 1-2 ч. ложки Смородина чорна - 100 шт. Перець чорний мелений Directions 1Дрібно нарізати солодку та зелену цибулю. 2Змішати сметану з медом, чорним перцем, цибулею і рубаним кропом, додати чорну смородину та перемішати. 3Нарізати оселедець на невеликі шматочки (смужки) і додати до основної маси, перемішати та поставити на 12 годин в холодильник. 4Готовий оселедець перемішати ще раз і викласти в креманки (салатницю), прикрасити зеленню. 5Подавати з чорним хлібом або відварною молодою картоплею.Дієта при гіпотонії 00:00