Оселедець, маринований по-корейськи

  ,

6 Вересня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Оселедець свіжоморожений - 1 кг філе

Цибуля - 5 шт.

Олія - 100 мл

Томатна паста - 0,5 ст. ложки

Оцет - 100 мл

Сіль - 1 ст. ложка

Перець червоний - 1 ч. ложка

Перець духмяний горошком - 1 ч. ложка

Directions

1Філе оселедця нарізати шматочками товщиною 2 см.

2МАРИНАД: Олію з'єднати з томатною пастою, нагріти до кипіння. Зняти з вогню, додати оцет, сіль, спеції, злегка остудити і перемішати з цибулею, порізаною півкільцями.

3Маринадом залити рибу. Помістити в холодильник на 4‑6 годин.

00:00