Оселедець рубаний з морською капустою закуски здорове харчування 17 Травня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Оселедець - 250-300 г Хліб пшеничний - 50-100 г Вода - 0,5 склянки Цибуля ріпчаста - 1-2 шт. Яблука - 1 шт. Яйця - 1 шт. Олія - 1-2 ст. ложки Морська капуста свіжозаморожена - 100-150 г Оцет 3% - 1-2 ст. ложки Directions 1Оселедець розібрати на філе (якщо він дуже солоний, то попередньо вимочити). 2Для приготування морської капусти застосувати триразовий спосіб варіння. 3Підготовлене філе, розмочений у воді пшеничний хліб, цибулю, відварену морську капусту, яблука пропустити через м'ясорубку. 4Подрібнену масу перемішати та заправити олією і оцтом. 5При подачі укласти в блюдо для оселедця і посипати рубаним крутим яйцем. 00:00