паелья з креветками
паелья з креветками

Паелья з коричневого рису з помідорами та креветками

    

10 Вересня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins

Ingredients

Огірки - 0,25 шт.

Зелена цибуля - 1 шт.

Оцет рисовий - 1 ч. ложка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Рис коричневий варений - 1 склянка

Горох - 0,5 склянки

Кукурудза солодка - 1 склянка

Помідори - 2 шт.

Петрушка з плоским листям - 1 жменя дрібно нарваної руками зелені

Рукола

Креветки великі варені - 85 г

Водяний крес (необов'язково)

Лимон - долька (необов'язково)

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Паприка - 0,5 ч. ложки копченої або 1 ч. ложки звичайної + трохи для подачі

Directions

1Якщо горох заморожений, розморозити.

2ЗАПРАВКА: збити у мисці оливкову олію з лимонним соком та копченою паприкою, приправити сіллю та перцем. Відкласти.

3Огірок розрізати навпіл, насіння видалити, нарізати та змішати у мисці з дрібно нарізаною зеленою цибулею та рисовим оцтом, приправити сіллю та перцем.

4Помідори розрізати навпіл, насіння видалити, м'якоть нарізати.

5Покласти в миску коричневий рис і перемішати з горошком, кукурудзою та помідорами, а потім приправити сіллю та перцем. Посипати петрушкою, полити лимонною заправкою та знову перемішати, щоб рис покрився сумішшю.

6Перекласти суміш з коричневого рису та гороху в чашу, потім додати нарвану руками руколу та креветки. Зверху покласти суміш з огірків, посипати нарваним руками водяним кресом і додати лимону дольку, щоб вичавити сік над стравою (якщо використовується). Посипати паприкою.

00:00

Nutrition Facts

Calories428 калорій
Sodium488 мг
Protein26 г
Cholesterol114 мг
Sugar10 г
Total Fat8 г
Saturated Fat1 г
Total Carbohydrates57 г
Dietary Fiber10 г