Панкейки млинці, оладки, сирники американська кухня 31 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 20 mins Yields: 15 шт. Ingredients Борошно - 180 г Молоко топлене - 220 г Масло вершкове - 30 г + для смаження Яйця - 2 шт. Цукор - 1 ст. ложка Сіль - 0,5 ч. ложки Лимон - 1 долька Сода - 0,5 ч. ложки Directions 1Просіяти борошно, додати соду, погашену соком дольки лимона. 2Відокремити жовтки, розтерти з цукром. Додати до жовтків молоко, добре перемішати. 3Поступово влити суміш в борошно та перемішати до однорідної консистенції. 4Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. Збити білки з сіллю в міцну піну, додати в тісто, перемішати. 5Смажити панкейки на маленькій сковороді, змащеній вершковим маслом, до золотистого кольору. 00:00