Панкейки - американські млинці
Панкейки - американські млинці

Панкейки

    

31 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 15 шт.

Ingredients

Борошно - 180 г

Молоко топлене - 220 г

Масло вершкове - 30 г + для смаження

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Лимон - 1 долька

Сода - 0,5 ч. ложки

Directions

1Просіяти борошно, додати соду, погашену соком дольки лимона.

2Відокремити жовтки, розтерти з цукром. Додати до жовтків молоко, добре перемішати.

3Поступово влити суміш в борошно та перемішати до однорідної консистенції.

4Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. Збити білки з сіллю в міцну піну, додати в тісто, перемішати.

5Смажити панкейки на маленькій сковороді, змащеній вершковим маслом, до золотистого кольору.

00:00