Паніні з жардиньєром по-італійськи
бутерброди італійська кухня швидко
29 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Yields: 4 порції
Ingredients
Хліб круглий невеликий - 1 шт.
Шинка - 125 г
Салямі - 125 г
Сир твердий - 125 г
Оливки без кісточок - 0,25 склянки
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений
ЖАРДИНЬЄР:
Цвітна капуста - 50 г
Морква - 50 г
Селера - 50 г стебла
Цукіні - 50 г
МАРИНАД:
Олія оливкова - 50 мл
Оцет винний - 20 мл
Цукор - 2 щіпки
Сіль - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений
Directions
1З'єднати всі інгредієнти для маринаду, збити віночком до однорідної консистенції.
2ЖАРДИНЬЄР: Розібрати цвітну капусту на суцвіття, відварювати в киплячій воді 2-3 хвилини, перекласти в миску з льодом. Нарізати очищену моркву тонкою соломкою, селеру - шматочками, очищений цукіні - смужками. Перемішати, залити готовим маринадом, поставити на холод на 1-2 дні.
3Перемішати 1 склянку жардиньєра, нарізані кружальцями оливки, мелений чорний перець і 1 ст. ложку оливкової олії. Нарізати тонкими скибочками салямі та шинку.
4Розрізати хліб навпіл, вийняти частину м'якушки, залишивши шар в 1 см, скропити оливковою олією. Викласти всередину однієї половини ковбасу та шинку, жардиньєр і скибочки сиру. Накрити другою половиною хліба, розрізати на 4 частини.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 30 хвилин + 1-2 дня для маринування овочів