Паппарделле «Алла норма»

    

18 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Паппарделле - 150 г

Баклажани - 0,5 шт.

Томати у власному соку - 100 г

Перець чилі - 1/8 шт.

Часник - 2 зубчики

Базилік - кілька гілочок

Бульйон овочевий - 500 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Борошно для панірування

Олія оливкова для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Пармезан тертий - 5 ст. ложок

Directions

1Відварити паппарделле в підсоленій воді до стану аль денте, відкинути на друшляк.

2Нарізати баклажан брусочками, покласти в солону воду на 5 хвилин (це прибере з овоча гіркоту та зайву вологу). Обсушити на паперових рушниках, обваляти в борошні й обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.

3Очистити часник, розчавити плоскою стороною ножа. Обсмажувати на розпеченій оливковій олії 2 хвилини, вийняти. Видалити у перцю чилі плодоніжку, насіння та перегородки, дрібно порубати. Подрібнити базилік, нарізати томати кубиками.

4Додати перець чилі та базилік в ароматне масло. Влити овочевий бульйон, додати томати, довести до кипіння.

5Викласти в сковороду баклажани, посолити, поперчити, прогріти 2 хвилини. Додати паппарделле, перемішати. Подати, посипавши тертим пармезаном.

00:00