Паппарделле «Алла норма»
18 Квітня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 20 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
Паппарделле - 150 г
Баклажани - 0,5 шт.
Томати у власному соку - 100 г
Перець чилі - 1/8 шт.
Часник - 2 зубчики
Базилік - кілька гілочок
Бульйон овочевий - 500 мл
Сіль
Перець чорний мелений
Борошно для панірування
Олія оливкова для смаження
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Пармезан тертий - 5 ст. ложок
Directions
1Відварити паппарделле в підсоленій воді до стану аль денте, відкинути на друшляк.
2Нарізати баклажан брусочками, покласти в солону воду на 5 хвилин (це прибере з овоча гіркоту та зайву вологу). Обсушити на паперових рушниках, обваляти в борошні й обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
3Очистити часник, розчавити плоскою стороною ножа. Обсмажувати на розпеченій оливковій олії 2 хвилини, вийняти. Видалити у перцю чилі плодоніжку, насіння та перегородки, дрібно порубати. Подрібнити базилік, нарізати томати кубиками.
4Додати перець чилі та базилік в ароматне масло. Влити овочевий бульйон, додати томати, довести до кипіння.
5Викласти в сковороду баклажани, посолити, поперчити, прогріти 2 хвилини. Додати паппарделле, перемішати. Подати, посипавши тертим пармезаном.