Паска сирна (творожна) з родзинками, цукатами та курагою

    , ,

6 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 250 г

Сир (творог) - 80 г

Масло вершкове - 70 г

Молоко - 70 мл

Родзинки - 70 г

Цукати - 70 г

Курага - 70 г

Цукор - 50 г

Яйця - 1 шт.

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Сіль

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Яйця - 1 білок

Цукор - 25 г

Лимон - 2 краплі соку

Directions

1Дріжджі з'єднати з борошном, додати сіль і ванілін. В окремому посуді збити яйця з цукром. Потім додати борошно, сир (творог) і 50 г розтопленого вершкового масла. Замісити тісто, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 2 години.

2Тісто, що підійшло, змішати з цукатами, курагою та родзинками, попередньо замоченими в теплій воді.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.

4Вимкнути режим і дати тісту постояти 15 хвилин.

5Потім встановити режим «Випічка» на 1,5 години.

6Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Потім відкрити кришку та дати пасці охолонути.

7Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.

8ГЛАЗУР: Білок збити з цукром і лимонним соком.

9Змастити готову паску глазур'ю.

00:00