Патисон фарширований

  ,   

11 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Патисони - 1 шт.

М'ясо - 150 г фаршу

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Зелень петрушки

Сир - 100 г

Олія

Сіль

Перець

Directions

1Патисон вимити, зрізати верхівку та відкласти її. Акуратно вийняти з патисону частину м'якоті з насінням, натерти всередині сіллю і залишити на 20 хвилин, щоб виступив сік.

2НАЧИНКА: М'ясний фарш обсмажити разом із дрібно нарізаною цибулею і тертою морквою, посолити, поперчити, додати рубану зелень.

3З патисону вилити сік, що утворився, промити його від солі, наповнити приготованою начинкою, зверху посипати тертим сиром і накрити зрізаною верхівкою. Фарширований патиссон загорнути у фольгу і запікати в розігрітій духовці 20-30 хвилин.

00:00