1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Патисони - 1 шт.
М'ясо - 150 г фаршу
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Зелень петрушки
Сир - 100 г
Олія
Сіль
Перець
Directions
1Патисон вимити, зрізати верхівку та відкласти її. Акуратно вийняти з патисону частину м'якоті з насінням, натерти всередині сіллю і залишити на 20 хвилин, щоб виступив сік.
2НАЧИНКА: М'ясний фарш обсмажити разом із дрібно нарізаною цибулею і тертою морквою, посолити, поперчити, додати рубану зелень.
3З патисону вилити сік, що утворився, промити його від солі, наповнити приготованою начинкою, зверху посипати тертим сиром і накрити зрізаною верхівкою. Фарширований патиссон загорнути у фольгу і запікати в розігрітій духовці 20-30 хвилин.