1Сметану розвести мінеральною водою, додати дріжджі, 2 ст. ложки борошна і дати опарі піднятися.
2Жовтки збити з цукром, додати розм'якшене масло, опару, решту борошна і замісити тісто. Розділити тісто на 3 частини, кожну розкачати в тонкий пласт.
3НАЧИНКА: Білки збити з цукром в піну, додати розтоплений мед і горіхи.
4Пласт тесту укласти на змащене маслом деко, зверху викласти половину горіхової маси, накрити другим пластом. Зверху укласти залишки горіхової масу і знову шар тіста. Ножем намітити ромбики.
5Випікати пахлаву при 200°С до золотистого кольору.
6СИРОП: Всі інгредієнти змішати, прогріти. Сироп процідити, знову прогріти.
7Готову пахлаву розділити на ромбики, полити сиропом і одразу подавати.