Паштет з коньяком

  ,   

3 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловича печінка - 400 г

Вершки - 130 мл

Масло вершкове - 40 г

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Коньяк - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яйця зварити круто. Вимити й очистити овочі. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.

2Розтопити частину вершкового масла в чаші мультиварки. Пасерувати моркву та цибулю 7 хвилин в режимі «Смаження».

3Очистити печінку від плівок, обполоснути прохолодною водою. Нарізати соломкою. Покласти до моркви та цибулі. Обсмажувати ще 25 хвилин.

4Остудити печінкову масу, перекласти в блендер. Додати вершки, сіль, перець, подрібнені яйця, коньяк. Ретельно все перемішати.

5Змастити маслом чашу мультиварки, покласти заготовку для паштету, додати вершкове масло, встановити режим «Випічка», готувати 30 хвилин.

6Після сигналу перекласти паштет в інший посуд та охолодити.

00:00