Паштет з курячою печінкою та сиром закуски 7 Лютого, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 6-8 порцій Ingredients Куряча печінка - 500 г Сир - 300 г Желатин - 10 г Помідори - 150 г Морква - 150 г Цибуля - 150 г Зелень Сіль Олія Directions 1Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води та залишити на 1 годину. 2Цибулю нарізати дрібно, помідори - кубиками, зелень - дрібно. Окремо натерти на дрібній тертці сиру моркву. 3Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, додати печінку, посолити, смажити до готовності (10-15 хвилин). Остудити. 4Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім трохи остудити. 5Пропустити печінку через м'ясорубку, змішати з морквою. В печінкову масу додати половину желатину та перемішати. 6Змішати сир, помідори, зелень. Додати в сирну масу залишки желатину та перемішати. 7Викласти в форму половину печінки, розрівняти, зверху - весь сир, розрівняти, на сир - залишки печінки, розрівняти. 8Поставити в холодильник на 5-6 годин. Замість курячої печінки можна використовувати яловичу, але з курячої виходить набагато смачніше. 00:00