Паштет з курячою печінкою та сиром

  

7 Лютого, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Куряча печінка - 500 г

Сир - 300 г

Желатин - 10 г

Помідори - 150 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Зелень

Сіль

Олія

Directions

1Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води та залишити на 1 годину.

2Цибулю нарізати дрібно, помідори - кубиками, зелень - дрібно. Окремо натерти на дрібній тертці сиру моркву.

3Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, додати печінку, посолити, смажити до готовності (10-15 хвилин). Остудити.

4Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім трохи остудити.

5Пропустити печінку через м'ясорубку, змішати з морквою. В печінкову масу додати половину желатину та перемішати.

6Змішати сир, помідори, зелень. Додати в сирну масу залишки желатину та перемішати.

7Викласти в форму половину печінки, розрівняти, зверху - весь сир, розрівняти, на сир - залишки печінки, розрівняти.

8Поставити в холодильник на 5-6 годин.

Замість курячої печінки можна використовувати яловичу, але з курячої виходить набагато смачніше.

00:00