Паштет ніжний з печінки

    

16 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 1 шт.

Зелень кропу - 2 гілочки

Зелень петрушки - 2 гілочки

Яловича або куряча печінка - 100 г

Яйця - 1 жовток з круто звареного яйця

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Злегка потушкувати на олії натерту на крупній тертці моркву та додати нарізані гілочки кропу та петрушки.

2Печінку нарізати на 2-3 шматочки та відварити тільки до зникнення рожевого забарвлення (інакше паштет буде неоднорідної консистенції, з крупинками).

3Печінку разом з овочами пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою 2 рази, причому вдруге додати яєчний жовток і вершкове масло.

00:00