100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Пеламіда - 1,5 кг
Морква - 100 г
Селера - 100 г
Цибуля - 50 г
Оцет 3% - 50 г
Лавровий лист - 1 шт.
Креветки очищені - 200 г
Майонез - 400 г
Анчоуси - 30 г
Зелень петрушки
Сіль
Олія
Directions
1Із середньої частини тушки пеламіди нарізати порційні шматки, покласти їх в каструлю, додати нарізані моркву, селеру та ріпчасту цибулю, лавровий лист, оцет, сіль, залити холодною водою так, щоб риба була покрита рідиною повністю, і припускати 10-15 хвилин.
2Готову рибу розкласти на тарілці або блюді і гарнірувати зеленню петрушки, анчоусами, змішаними з майонезом.
3Зверху полити соусом майонез, заправленим олією та соком креветок і анчоусів.