155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 1 шт.
Вода (молоко) - 0,5 чашки
Борошно - 0,5 кг
Лавровий лист
ФАРШ:
Свинина - 300 г
Яловичина - 300 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Перець чорний мелений
Зелень селери (за бажання)
Кріп (за бажання)
Кінза (за бажання)
Directions
1У мисці змішати яйце, воду або молоко та борошно. Коли тісто стане густим, вимісити його руками вже на дошці, посипаючи борошном за необхідності, доки не почне відлипати від рук і від дошки. Кількість тіста залежатиме від кількості рідини.
2Фарш краще використовувати домашній (свинина + яловичина або як подобається), додаючи туди чорний перець і ріпчасту цибулю. Можна додати зелені - селеру, кріп, кінзу.
3Наліпити пельмені та відварити у воді з лавровим листом.