Пельмені з лососем

  ,   

17 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 3 склянки

Вода - 1 склянка

Сіль - 1 ч. ложка

Крохмаль - 2 ст. ложки

Кунжут білий - 2 ст. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Лосось - 500 г філе

Цибуля зелена - 1 пучок

Сухарі панірувальні - 1 жменя

Соєвий соус - 4 ст. ложки

Соус устричний або концентрований рибний бульйон - 1 ст. ложка

Олія кунжутна - 1,5 ст. ложки

Саке або мирин - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Імбир свіжий тертий - 1 ч. ложка

Часник свіжий тертий - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ч. ложки

Олія для смаження - 50 г

Directions

1Філе лосося подрібнити в м'ясорубці. Зелену цибулю дрібно порізати.

2Додати в фарш жменю подрібнених сухарів з білого хліба та спеції. Добре перемішати.

3З борошна, солі, води та крохмалю замісити тісто. Додати білий кунжут для смаку та колориту. Тісто має бути еластичним. Тісто накрити та прибрати в холодильник на 20 хвилин.

4Потім тісто розділити на невеликі шматочки, щоб з них вийшли кружальця діаметром 5-6 см. Тісто розкачати, в середину покласти чайну ложку фаршу. Зліпити пельмені.

5У класичному варіанті пельмені спочатку обсмажують, потім додають трохи води та доводять до готовності.

6Пельмені подавати з гострим соусом, вприкуску з маринованим імбиром.

00:00