Пельмені з сиром і зеленню пельмені, вареники, галушки висококалорійне 28 Квітня, 2018 Пельмени и Ко (Семь поварят) Prep: 55 mins Cook: 5 mins Yields: 5 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 1 склянка Яйця - 2 шт. Вода - 0,5 склянки Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир адигейський - 400 г Яйця - 1 шт. Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Масло вершкове - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1ТІСТО: Борошно насипати гіркою, в середині зробити поглиблення, влити в нього яйця, теплу воду з сіллю і замісити тісто. Охолоджувати його 30 хвилин. 2НАЧИНКА: Порубати сир, ввести яйце, масло і рубану зелень, перемішати. 3Розкачати тісто так, щоб вийшло 2 тонких пласта. На перший пласт викласти начинку у вигляді кульок (кілька рядів). 4Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем, накрити другим шаром тіста, притиснути тісто навколо начинки, щоб пласти скріпилися. 5За допомогою спеціального ножа для піци нарізати квадрати та варити 5 хвилин. 6Подавати пельмені з вершковим маслом. 00:00