Пенне з м’ятою та цукіні макаронні вироби швидко 26 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 1 порція Ingredients Пенне - 50 г Цукіні - 80 г М'ята - 2 гілочки Базилік - 1 гілочка Сіль Олія оливкова - 40 мл ДЛЯ ПОДАЧІ: Сир з блакитною пліснявою (дор-блю) - 30 г Перець рожевий Directions 1Відварити пенне в підсоленій воді до стану аль денте, відкинути на друшляк. 2Промити м'яту та базилік, відокремити листя від стебел. Відкласти частину для прикраси. 3Очистити цукіні, нарізати тонкими брусочками. Обсмажувати в 2/3 розігрітого оливкового масла близько 5 хвилин. Посолити, додати крупно порвані листя м'яти та базиліка, смажити ще 5-7 хвилин. 4Додати цукіні до пенне, заправити оливковою олією, перемішати. 5Розламати сир на шматочки, викласти поверх готового блюда. Посипати рожевим перцем, листям м'яти та базиліка. 00:00