Персики в ревеневому соусі

    

19 Січня, 2017

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Персики - 6 штук

Ревінь - 400 г

Вода - 2 склянки

Вино сухе біле - 1 стакан

Цукор ванільний - 1 ст. ложка

Чебрець - 3 гілочки

Цукор - 2 склянки

Directions

1Нагріти воду до кипіння, потім додати вино, ванільний цукор, чебрець і цукор. Варити на середньому вогні 15 хвилин. Остудити.

2Покласти в сироп нарізані персики та варити на слабкому вогні.

3Очищений ревінь нарізати шматочками.

4Персики вийняти з сиропу. Сироп уварити на чверть, потім остудити.

5У сироп покласти ревінь, довести до кипіння, прогріти.

6Персики викласти на блюдо разом з ревенем в сиропі. Оформити карамеллю, полуницею та листочками м'яти.

00:00