Персики в ревеневому соусі десерти низькокалорійне 19 Січня, 2017 Блюда для девичника (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 6 порцій Ingredients Персики - 6 штук Ревінь - 400 г Вода - 2 склянки Вино сухе біле - 1 стакан Цукор ванільний - 1 ст. ложка Чебрець - 3 гілочки Цукор - 2 склянки Directions 1Нагріти воду до кипіння, потім додати вино, ванільний цукор, чебрець і цукор. Варити на середньому вогні 15 хвилин. Остудити. 2Покласти в сироп нарізані персики та варити на слабкому вогні. 3Очищений ревінь нарізати шматочками. 4Персики вийняти з сиропу. Сироп уварити на чверть, потім остудити. 5У сироп покласти ревінь, довести до кипіння, прогріти. 6Персики викласти на блюдо разом з ревенем в сиропі. Оформити карамеллю, полуницею та листочками м'яти. 00:00