Персики, фаршировані печивом амаретті
Персики, фаршировані печивом амаретті

Персики, фаршировані печивом амаретті

      

16 Вересня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Персики - 500 г

Печиво амаретті - 5 шт.

Какао несолодке - 20 г / 3 ст. ложки + 2 ч. ложки

Яйця - 2 шт. великих

Цукор - 70 г / 0,25 склянки + 1,5 ст. ложки

Directions

1Нагріти духовку до 325°F (160°C) та застелити деко пергаментом.

2Персики розділити навпіл, вийняти кісточки та ложкою вийняти трохи м'якоті.

3М'якоть персика подрібнити та змішати з яєчними жовтками, подрібненим печивом амаретті та какао.

4У мисці збити міксером яєчні білки з цукром до стійких піків. Вмішати їх у суміш персикової м'якоті та печива амаретті.

5Розташувати половинки персиків на підготовленому деку. Заповнити сумішшю амаретті та запікати приблизно 30 хвилин.

6Подавати теплими або холодними.

00:00