Перці фаршировані

      

7 Лютого, 2017

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Перець червоний - 3 шт.

Перець жовтий - 3 шт.

Хліб черствий (м'якоть) або панірувальні сухарі - 60 г

Пекоріно або будь-який твердий овечий сир - 50 г

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Яйця - 1 шт.

Олія оливкова extra virgin - 40 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Відрізати верхівки у перців і акуратно видалити серцевини. При цьому необхідно зберегти верхівки.

2Розрізати на невеликі шматочки 2 перця.

3Розігріти на сковороді оливкову олію, викласти перець і пасерувати його кілька хвилин.

4Почистити часник і подрібнити його.

5Розбити в миску яйце і збити його.

6Змішати в мисці рубану петрушку, тертий овечий сир, часник, панірувальні сухарі, пасеровані перці разом з соком від тушкування, яйце, оливкову олію, мелений чорний перець і сіль за смаком.

7Начинити перці, що залишилися (4 шт.) сумішшю і накрити верхівками.

8Розігріти духовку до 180°C. Помістити папір для випікання в глибоку форму для випічки і викласти в неї перці. Готувати перці в духовці приблизно 40-45 хвилин.

Страва з регіону Абруццо і Молізе

00:00