Перці фаршировані
овочеві страви італійська кухня з черствого хлібу
7 Лютого, 2017
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
- Yields: 4 порції
Ingredients
Перець червоний - 3 шт.
Перець жовтий - 3 шт.
Хліб черствий (м'якоть) або панірувальні сухарі - 60 г
Пекоріно або будь-який твердий овечий сир - 50 г
Петрушка рубана - 1 ст. ложка
Часник - 2 зубчики
Яйця - 1 шт.
Олія оливкова extra virgin - 40 мл
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Відрізати верхівки у перців і акуратно видалити серцевини. При цьому необхідно зберегти верхівки.
2Розрізати на невеликі шматочки 2 перця.
3Розігріти на сковороді оливкову олію, викласти перець і пасерувати його кілька хвилин.
4Почистити часник і подрібнити його.
5Розбити в миску яйце і збити його.
6Змішати в мисці рубану петрушку, тертий овечий сир, часник, панірувальні сухарі, пасеровані перці разом з соком від тушкування, яйце, оливкову олію, мелений чорний перець і сіль за смаком.
7Начинити перці, що залишилися (4 шт.) сумішшю і накрити верхівками.
8Розігріти духовку до 180°C. Помістити папір для випікання в глибоку форму для випічки і викласти в неї перці. Готувати перці в духовці приблизно 40-45 хвилин.
Страва з регіону Абруццо і Молізе