Печеня з овочами

    

13 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

М'ясо (яловичина, свинина, телятина) - 500-600 г

Масло вершкове - 50 г

Картопля - 6-7 шт.

Морква - 4-5 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Перець

Петрушка - кілька гілочок зелені

Directions

1М'ясо нарізати на шматки по 50-60 г, натерти сіллю, викласти на прогріту сковороду з маслом, додати дрібно нарізану цибулю і смажити до напівготовності.

2Додати крупно нарізану моркву і поставити сковороду в розігріту духовку. Через 10-15 хвилин покласти в сковороду картоплю і смажити до готовності разом з м'ясом і морквою, поливаючи м'ясним соком і помішуючи. Якщо соку мало, поливати бульйоном.

3На стіл подавати прямо на сковороді. Печеню прикрасити зеленню петрушки.

00:00