Печеня російська страви з м'яса російська кухня духовка 15 Жовтня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Яловичина - 200-300 г Картопля - 4-5 шт. Морква - 1 шт Цибуля - 1 шт. Часник - 2 зубчики Зелень кропу та петрушки рубана - 2 ст. ложки Петрушка - 1 корінь Селера - 1 корінь Масло топлене або вершкове - 2 ст. ложки Бульйон Сметана - 1 ст. ложка Сіль Перець чорний мелений Лавровий лист Directions 1Картоплю очистіити, вимити, нарізати невеликими кубиками, обсмажити в маслі. 2Нарізану кільцями цибулю обсмажити в маслі до золотистого кольору. 3Яловичину нарізати шматочками, обсмажити в маслі з обох боків до утворення рум'яної скоринки. 4У глиняний горщик покласти м'ясо, потім картоплю, цибулю, коріння, посолити, поперчити, додати лавровий лист і влити невелику кількість бульйону. Тушкувати в духовці 30 хвилин. 5За 10 хвилин до закінчення приготування залити печеню сметаною, посипати зеленню і дрібно посіченим часником. 6Подавати печеню з салатом зі свіжих овочів, з квашеною капустою, зеленню, солоними огірками. 00:00