Печеня російська

      

15 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яловичина - 200-300 г

Картопля - 4-5 шт.

Морква - 1 шт

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Зелень кропу та петрушки рубана - 2 ст. ложки

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Масло топлене або вершкове - 2 ст. ложки

Бульйон

Сметана - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Лавровий лист

Directions

1Картоплю очистіити, вимити, нарізати невеликими кубиками, обсмажити в маслі.

2Нарізану кільцями цибулю обсмажити в маслі до золотистого кольору.

3Яловичину нарізати шматочками, обсмажити в маслі з обох боків до утворення рум'яної скоринки.

4У глиняний горщик покласти м'ясо, потім картоплю, цибулю, коріння, посолити, поперчити, додати лавровий лист і влити невелику кількість бульйону. Тушкувати в духовці 30 хвилин.

5За 10 хвилин до закінчення приготування залити печеню сметаною, посипати зеленню і дрібно посіченим часником.

6Подавати печеню з салатом зі свіжих овочів, з квашеною капустою, зеленню, солоними огірками.

00:00