Печериці з зеленими та червоними помідорами у клярі
страви з грибів здорове харчування
1 Березня, 2018
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Печериці - 2 шт.
Помідори - 1 зелений + 1 червоний
Цибуля - 1 шт. невелика
Часник - 1 зубчик
Олія оливкова - 3 ст. ложки
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
ДЛЯ КЛЯРУ:
Молоко - 1‑2 ст. ложки
Борошно кукурудзяне - 1 ст. ложка
Борошно - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
Directions
1Печериці нарізати тонкими пластинками, цибулю - тонкими півкільцями, часник - тонкими пластинками. Розігріти в сковороді 1 ст. ложку оливкової олії, покласти гриби, цибулю і часник, посолити, поперчити, перемішати й обсмажити.
2Червоний помідор розрізати навпіл, ложкою видалити сік з насінням, нарізати м'якоть невеликими кубиками та викласти їх в сковороду з грибами, перемішати й обсмажувати на повільному вогні 3‑4 хвилини.
3КЛЯР: З'єднати борошно пшеничне та кукурудзяне, посолити, поперчити, влити молоко тп перемішати.
4Зелений помідор нарізати товстими кружальцями та покласти у кляр.
5Розігріти в окремій сковороді оливкову олію та обсмажувати зелені помідори в клярі по 1‑2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
6Подавати зелені помідори в клярі разом із обсмаженими грибами з помідором, цибулею і часником.
Дієта для підвищення імунітету