Печериці з креветками страви з грибів, страви з морепродуктів духовка 9 Серпня, 2018 100 лучших блюд из грибов Cook: 25 mins Yields: 6 шт. Ingredients Креветки тигрові - 12 шт. Печериці - 6 шт. невеликих Лимон - 0,5 шт. (сік) Часник - 1 зубчик Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова для смаження та змащування ДЛЯ ПОДАЧІ: Зелена цибуля - 6 пір'їн Directions 1Вимити й обсушити печериці. Акуратно видалити ніжки (вони не знадобляться), зняти з капелюшків шкірку, вискоблити зсередини темну частину. 2Скропити капелюшки печериць оливковою олією, посолити та поперчити. Викласти на деко, запікати в розігрітій до 200°С духовці 10 хвилин. 3Видалити у креветок панцирі, залишаючи хвостики. Зробити поздовжній надріз з боку спинки, вийняти стравохід. Скропити очищені креветки соком лимона. 4Нарізати очищений зубчик часнику пластинками, обсмажувати на розігрітій оливковій олії не довше ніж 1 хвилину. 5Вийняти часник з сковороди, додати креветки, обсмажувати 2‑3 хвилини. 6Покласти в кожен капелюшок печериці по 2 креветки й обв'язати пером зеленої цибулі. 00:00