Печериці мариновані

  

18 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 2 баночки по 0,5 л

Ingredients

Печериці - 500 г

МАРИНАД:

Вода - 500 мл

Сіль - 1 ст. ложка

Цукор - 1,5 ст. ложки

Оцет 6-9% - 50 мл

Олія рослинна - 50 мл

Перець духмяний - 7-10 горошин

Лавровий лист - 3 шт.

Гірчиця - 10 г зерен (за бажанням)

Часник - 3 зубчики

Directions

1Гриби почистити. Бажано використовувати дрібні печериці, якщо великі, то їх треба нарізати.

2Часник нарізати.

3У каструлю налити воду. Додати цукор, сіль, перець, лавровий лист, насіння гірчиці, часник, олію. Довести до кипіння.

4Додати гриби і варити 5-7 хвилин.

5Додати оцет. Варити 5 хвилин.

6У банки викласти печериці, залити гарячим маринадом.

7Остудити, поставити в холодильник.

8Через добу печериці готові. Зберігати в холодильнику. Термін зберігання - приблизно тиждень.

Такі шампіньйони можна використовувати в салатах, можна подати з картопляним пюре.

 

00:00