Печиво з кмином

    

14 Липня, 2017

25 любимых специй

Ingredients

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 3 шт.

Пармезан - 100 г

Борошно - 125 г

Кмин

Перець червоний - зерна

Сіль

Directions

1Збити розм'якшене при кімнатній температурі масло з дрібкою солі. Додати пармезан, яйце і все збити. Довести до кипіння і варити 7-10 хвилин.

2Додати в масу перемелений перець і борошно. Вимісити круте, але еластичне тісто. Загорнути його в плівку і поставити на 30 хвилин у холодильник.

3Дістати тісто і розкачати товщиною приблизно 4 мм. Вирізати печиво формочками, різними фігурками. Прикрасити зерном перцю або насінням кмину, злегка притиснувши. Випікати в розігрітій до 180°C духовці.

4Подавати печиво з келихом вина або з чашкою чаю.

00:00