100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Сир (творог) сухий - 250 г
Маргарин вершковий - 250 г
Борошно - 4 ст. ложки
ДЛЯ ОБРОБКИ:
Цукор - 0,5 склянки
Мак - 1-2 ст. ложки
Кмин - 1-2 ст. ложки
Горіхи - 1 жменя подрібнених ядер
Directions
1Маргарин ретельно розтерти з сиром (творогом) до однорідної маси, додати борошно, замісити тісто.
2Розкачати тісто шаром товщиною 0,5‑0,6 см, нарізати гофрованим ножем на квадратики або ромбики розміром 3х3 см. Поверхню заготовок посипати цукром, горішками, маком або кмином. Випікати до золотистого кольору при 210‑220°C.