м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

Печінка з грибами

  ,   

13 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Печінка - 800 г

Сметана - 1 склянка

Лук - 2 шт.

Гриби сушені - 5-6 шт.

Цукор - 2 ч. ложки

Томат-пюре - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 0,5 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Печінку промити, нарізати невеликими скибочками (товщиною в палець), посипати сіллю, перцем, обваляти в борошні й обсмажити на вершковому маслі.

2Гриби вимити, замочити, відварити в цій самый воді, дрібно нарізати й обсмажити в маслі з нашинкованою цибулею.

3Печінку з грибами та цибулею укласти в глиняні горщики (можна в каструлю), влити в кожен горщик 0,5 склянки сметани, 1 ложку томат-пюре та тушкувати до готовності 15-20 хвилин.

4У горщик можна покласти смажені скибочки картоплі.

5На стіл подати з квашеною капустою, солоними огірками, свіжим салатом.

00:00